Historie 

Det hele begyndte i 70’erne, omkring 1973 havde Carsten og Renè en ide om at starte et Rockband. Når vi engang kommer til penge køber vi et par guitarer og så skal der laves musik, var mottoet.

 Årene gik og den 21. februar 1976, en kold lørdag aften, samledes de fire drenge Carsten, Bo, Gerhard og Renè forsynet med 2 guitarer og en basforstærker for at starte bandet “Kilo-Watt”. Det eneste nummer de nogenlunde kunne spille var “House Of The Rising Sun”.

 ‘Kilo Watt MK. I’ var nu en realitet, med Bo (trommer), Carsten (Guitar & sang), Gerhard (Bas & sang) og Renè (Guitar & sang).  De næste par måneder blev der øvet flittigt, tit uden Bo, der hellere ville tjene penge som bybud på den lokale brugs. Som reserve trommeslager benyttede bandet Renè’s yngre bror Ken. Omkring juni 76 beslutter Bo sig for at forlade bandet og Ken bli’r nu fast mand ved trommerne i MK. II besætningen.  

 Kilo Watt MK. II 1976 - 1980
Orange Delight MK I 1980 - 1989

 

 

Senere samme år udvides bandet med John S. Pedersen som forsanger og ‘Kilo Watt Mk. III’ var en reallitet. Denne konstellation holder mindre end et år og de næste 2-3 år er det igen den gamle MK. II konstellation der er hovedstammen i bandet. I 1980 ændres bandets navn til Orange Delight. Orange Delight MK. I bestående af Carsten, Gerhard, Ken og Renè er nu født.

 Denne konstellation består i 8-9 år. Sidst i 1989 udvides bandet endnu engang, Orange Delight MK. II med Ditte Hansen, den første kvindelige korsanger i bandets historie. I 1990 forlader Ditte bandet for at påbegynde sin uddannelse til lærer.

 

Orange Delight MK II 1989 - 1990


De næste par måneder er det igen den gamle ‘MK. I’ besætning der udgør bandet. I slutningen af 1990 indtræder den 15 år unge Anita Larsen i bandet. I begyndelsen primært som korsanger. Men Anita’s stemme passer perfekt til den type musik bandet spiller og hurtigt er det hende der overtager som forsanger. Dermed er Orange Delight MK. III konstellationen, som den ser ud idag, født.
 

 Orange Delight MK III 1990 -

 

 

 

 

CD’en “Period of Time 1990-2002” indeholder 20 titler fra de forskellige demobånd / Cd'er der er indspillet i denne periode med MK. II og MK. III besætningerne. Numrene er til demo formål remixet i 2003

 

 

 

 

2005 besøges Mosstock festivalen, hvor det bliver til et par minutters optræden i programmet "Danmark rundt" udsendt af TV2 østjylland

 

 

 

 

 

2008-2009 Eksperimenteres der med HD-recording, hvor demo cd'en 19 76 20 09 markerer bandet 33 års beståen

 

 

 

 

2014 startede med første besøg på Nøffelskov Festivalen

 

 

 

 

Amatørscenen ved Sønderborg Byfest blev det til et fornyet gensyn med

 

 

 

 

 

 

 

 

Lige som det også var første besøg ved BUI Rock

 

 

 

 

 Et gensyn med Bobby festivalen blev det også til.

 

 

 

 

 

 

2015 har budt på et par enkelte arrangementer, bl.a. første besøg på Stevning Musikfestival og ellers står den på planlægning af bandets 40 års jubilæum, der afholdes 20. februar 2016 på Kulturhuset Den Gamle Skole I Egernsund.